Conot
SAVE THE DATE: Climathon 26. oktober 2018
Torek, 14 Avgust 2018 12:25

 

Pridruži se Climathonu, bodi pobudnik podnebnih rešitev!

 

Imaš idejo, kako rešiti sodobne okoljske izzive v katerem izmed treh slovenskih mest, ki letos sodelujejo na Climathonu? Imaš 24 ur za Ljubljano, Maribor ali Novo Gorico?

 

 

Climathon (projekt Climate-KIC-a) je globalni dogodek, na katerem udeleženci skupaj razvijajo rešitve za izzive, s katerimi se soočajo sodobna mesta zaradi podnebnih sprememb. Vzpodbuja vzpostavitev lokalnih iniciativ za reševanje podnebnih in urbanih lokalnih izzivov, kot so: urbanistično načrtovanje, zelena infrastruktura, civilne iniciative, bivanjska tematika, voda, krožna ekonomija in drugi.

Climathon pomeni 24 ur intenzivnega premisleka in neprekinjenega timskega dela. 24 ur pospešenega bitja srca, adrenalina in kreiranja vizije za prihodnost številnih mest po vsem svetu.

Prijavite se lahko vsi, ki vas vodita strast in želja iskati rešitve in sooblikovati skupno prihodnost Ljubljane, Maribora ali Nove Gorice.

 

KDAJ? 26. oktober 2018

 

KJE? Ljubljana, Maribor in Nova Gorica

 

UDELEŽBA JE BREZPLAČNA! Prijave bodo odprte od 1. septembra 2018 dalje na https://climathon.climate-kic.org/participate

 

Za kakršne koli dodatne informacije v zvezi s sodelovanjem na Climathon-u smo vam na voljo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. in Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ali na tel. št. 01 4760 513.

kemijski inštitut institut jožefa stefana univerza v novi gorici domel, d.d. inea d.o.o. razvojni center za vodikove tehnologije - rcvt mebius d.o.o. termoelektrarna šoštanj holding slovenskih elektrarn, d.o.o. petrol d.d. silkem, d.o.o. fakulteta za strojništvo, univerza v ljubljani iskra tela d.d. cinkarna celje, d.d. Ljubljanska univerza Image Map