Conot
Holding Slovenskih elektrarn, d.o.o.
HSE d.o.o. je kot krovna družba skupine HSE, največja slovenska organizacija s področja elektroenergetike ter največji proizvajalec in trgovec z električno energijo v Sloveniji. HSE d.o.o. je zelo aktiven tudi v mednarodnem prostoru, kjer aktivno sodeluje na področju trgovanja z električno energijo. Raziskovalno razvojni potencial HSE d.o.o. in celotne skupine se nanaša na možnost aplikativne uporabe razvojnih tehnologij v energetiki, ki so rezultat raziskovalnih dejavnosti.

HSE d.o.o. ima v svoji organizacijski strukturi vzpostavljen tudi Sektor za raziskave in razvoj, katerega naloga je med drugim tudi koordinacija med družbami članicami skupine na področju raziskav in razvoja kar tvori dober raziskovalno razvojni potencial za razvoj in uporabo novih tehnologij v energetiki.
kemijski inštitut institut jožefa stefana univerza v novi gorici domel, d.d. inea d.o.o. razvojni center za vodikove tehnologije - rcvt mebius d.o.o. termoelektrarna šoštanj holding slovenskih elektrarn, d.o.o. petrol d.d. silkem, d.o.o. fakulteta za strojništvo, univerza v ljubljani iskra tela d.d. cinkarna celje, d.d. Ljubljanska univerza Image Map