Conot
Cinkarna Celje, d.d.
Cinkarna Celje je podjetje s 137 letno tradicijo na področju metalurške in kemijske predelave. Njen glavni produkt, ki ima hkrati tudi največji delež v izvozu, je beli pigment titanov dioksid.

V Cinkarni se zavedamo pomena razvoja novih tržnih produktov in želimo svoje poznavanje proizvodnje pigmenta titanovega dioksida nadgraditi z razvojem in proizvodnjo nano titanovega dioksida. Obvladovanje tehnologije njegove izdelave pomeni za Cinkarno dolgoročno razvojno priložnost in perspektivo, zahteva pa osvajanje novih znanj, skupno raziskovalno-razvojno delo lastnih strokovnjakov v sodelovanju z raziskovalno-razvojnimi inštitucijami in potencialnimi uporabniki novih, visokotehnoloških proizvodov.
kemijski inštitut institut jožefa stefana univerza v novi gorici domel, d.d. inea d.o.o. razvojni center za vodikove tehnologije - rcvt mebius d.o.o. termoelektrarna šoštanj holding slovenskih elektrarn, d.o.o. petrol d.d. silkem, d.o.o. fakulteta za strojništvo, univerza v ljubljani iskra tela d.d. cinkarna celje, d.d. Ljubljanska univerza Image Map